REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

понедељак, 02. мај 2011.

Lečenje duše i telaRekonektivno isceljivanje je jedinstveno - novo lečenje čiji se rezultati proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr.Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr.Geri Švarc sa Univerziteta u Arizoni, dr.Vilijam Tiler sa Univerziteta Stenford. Prema dr.Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje - u širem spektru energije, svetlosti i informacija.

Naučnici su zaključili da ove frekvencije imaju potencijal da nam pomognu u eliminisanju bolesti na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom. Brojna su svedočenja pacijenata o isceljenjima i od najtežih bolesti: rak, cerebralna paraliza, urođeni deformiteti, multipla skleroza samo su neke od njih.

Ovo je vibracija koja nas podseća KO smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Rekonekcija je, zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike.

Ove zapanjujuće frekvencije, prvi je otkrio i primenio dr Erik Perl, uspešan lekar iz Los Anđelesa. Isceljenja pacijenata dosad su dokumentovana u šest knjiga, među kojima je i svetski bestseler Rekonekcija. Dr Perl i njegov tim neumorno putuju svetom, učeći ljude kako da iscele sebe i druge, na svim nivoima uma, tela i duha. Rekonekcija nije samo proces isceljivanja, takođe donosi dublji unutrašnji mir i sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.

Oslobađa nas strahova i osećaja krivice, povećava kreativnost, smanjuje se anksioznost. Povećava se sposobnost da dajete i primate ljubav a postiže se balansiranje endokrinog sistema koji kontroliše metabolizam kao i uzdizanje mentalnog, fizičkog i duhovnog nivoa na više energetske frekvencije.

Isceljivanje je vraćanje organizma u ravnotežu. Svaki poremećaj zdravstvenog stanja predstavlja kombinaciju fizičkog, mentalnog, duhovnog i emotivnog. Rekonekcija nas vraća nazad u stanje oživljenosti, iskustvo koje možemo nazvati sećanjem na celinu, kada smo bili fizički i intuitivno povezani sa svim tokovima prirodnih zakona. To je usklađivanje sa energetskim linijama (meridijanima) na našem telu, a istovremeno sa energetskom mrežom koja pokriva Zemlju, a isto tako i Kosmos.

Dovoljno je odraditi tri tretmana koji pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom, da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom.

OVO JE BUDUĆNOST ISCELJIVANJA U KOJU SMO ZAKORAČILI VEĆ SADA!


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.