REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

недеља, 16. мај 2010.

LIČNA REKONEKCIJA®

OVO JE BUDUĆNOST ISCELJIVANJA U KOJU SMO ZAKORAČILI VEĆ SADA.


Objašnjenje:
Izvorno, linije meridijana, (ponekad nazvane i akupunkturne linije) na našim telima bile su spojene sa mrežom linija koje okružuju celu planetu i seku se na mestima kao što je Machu Pikchu i Sedona. Ove linije se nastavljaju i povezuju nas sa mnogo većom mrežom, vezujuci nas sa celim Univerzumom. 

Svako telo sadrži sopstveni set energetskih linija i tačaka. Iako samo ostaci onoga što su nekada bile, ove linije i tačke nastavljaju da služe, kao naša vezna jedinica sa celim Univerzumom: kanal koji obezbeđuje našu komunikaciju sa energijama, svetlom i informacijama izmedju velikog i malog, makrokosmosa i mikrokosmosa, Univerzuma i čovečanstva. U jednom trenutku, u vremenu prekinula se povezanost sa ovim linijama i tako smo izgubili našu punu nasleđenu vezu sa Univerzumom, distancirajući se od pređašnjeg brzog i ekspanzivnog nivoa evolucije. 

Rekonekcija omogućava povezivanje ovih linije, koje nas rekonektuju na mnogo moćnijem i naprednijem nivou nego ikad pre. Ove linije su deo bezvremenske mreže inteligencije, paralelno-dimenzionog sistema, koje povlači osnovnu energiju za obnovu funkcija ljudskog tela. 

Vaša Lična Rekonekcija će vam omogućiti da aktivirate ove nove linije, dopuštajući razmenu-izvan energije-svetla i informacija, rekonekciju DNK lanaca i reintegraciju struna (simultanih-ili paralelnih - ravni postojanja.)



Za razliku od Rekonektivnog isceljivanja®, Rekonekcija® (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće. Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom. 

Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške, slično antivirus programu,. U nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje. Kako je ovo moguće? Pouzdanog odgovora još nema ali, prema nekim saznanjima, rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa Univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života, koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije, koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice, umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji, stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju, stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav, u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe nam se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam. 

Rekonekcija® je specifičan proces koji se odvija u dva uzastopna dana ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaše meridijalne (aksiotolanlne) linije i DNK lanci biti stimulisani, da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete i Univerzuma. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale. On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju: 

 * Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju. 
 * Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav. 
 * Da se oslobodite osećaja krivice. 
 * Da se oslobodite strahova. 
 * Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji. 
 * Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja. 
 * Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku. 
 * Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam. 
 * Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.

Preporučuje se, da za ovaj proces odaberete vreme kada ne bi trebalo da imate stresne situacije u periodu između ove dve seanse. Prva seansa vas ostavlja u 'stanju "otvorenosti" koje je neophodno da bi se proces odvijao. U tom periodu ćete biti vrlo ranjivi.. Nakon druge seanse ćete biti potpuno povezani i spremni da živite svesni smisla svoga života! 

Rekonekcija® je zaista čudesno iskustvo koje menja naš život !  


Snežana Latinović
Foundational Practitioner of Reconnective Healing® and Reconnection®
Praktičar Rekonektivnog isceljivanja® i Rekonekcije® 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.