REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

недеља, 16. мај 2010.

LIČNA REKONEKCIJA

Objašnjenje

Izvorno, linije meridijana, (ponekad nazvane i akupunkturne linije) na našim telima bile su spojene sa mrežom linija koje okružuju celu planetu i seku se na mestima kao što je Machu Pikchu i Sedona. Ove linije se nastavljaju i povezuju nas sa mnogo većom mrežom, vezujuci nas sa celim univerzumom.

Svako telo sarži sopstveni set energetskih linija i tačaka. Iako samo ostaci onoga što su nekada bile, ove linije i tačke nastavljaju da služe, kao naša vezna jedinica sa celim univerzumom: kanal koji obezbeđuje našu komunikaciju sa energijama, svetlom i informacijama izmedju velikog i malog, makrokosmosa i mikrokosmosa, univerzuma i čovečanstva.

U jednom momentu u vremenu diskonektovali smo se sa ovih linija i izgubili našu punu nasleđenu vezu sa univerzumom, distancirajuć se od pređašnjeg brzog I ekspanzivnog nivoa evolucije.

Rekonekcija dovodi nove linije,koje nas rekonektuju na mnogo moćnijem i naprednijem nivou nego ikad pre.
Ove linije su deo bezvremenske mreže inteligencije, paralelno-dimenzionog sistema, koje povlači osnovnu energiju za obnovu funkcija ljudskog tela.

Vaša Lična Rekonekcija će vam omogućiti da aktivirate ove nove linije, dopuštajući razmenu-izvan energije-svetla i informacija, rekonekciju DNK lanaca i reintegraciju struna (simultanih-ili paralelnih-ravni postojanja.)Za razliku od Rekonektivnog lečenja®, Rekonekcija® (Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće. Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške slično antivirus programu, u nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje. Kako je ovo moguće? Pouzdanog odgovora još nema, ali, prema nekim saznanjima, rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice,umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji,stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju,stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav, u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.

Rekonekcija® je specifičan proces koji se odvija u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaše meridijalne (aksiotolanlne) linije i DNK lanci biti stimulisani da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete, zvezda, Univerzuma. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale.On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

* Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
* Da se oslobodite osećaja krivice.
* Da se oslobodite strahova.
* Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji.
* Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
* Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku .
* Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
* Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske
frekvencije.


Preporučuje se da za ovaj proces odaberete vreme kada ne bi trebalo da imate stresne situacije u periodu između ove dve seanse. Prva seansa vas ostavlja u ''stanju otvorenosti" koje je potrebno da bi se proces dovršio. U tom periodu ćete biti vrlo ranjivi.. Za vreme druge seanse ćete biti zatvoreni, potpuno povezani i spremni da živite svesni smisla svoga života! Rekonekcija® je često iskustvo koje menja život.

Jedan do tri polučasovna tretmana pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom, da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom.

OVO JE BUDUĆNOST ISCELJENJA U KOJU SMO ZAKORAČILI VEĆ SADA.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.