REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

петак, 17. август 2012.

Uzlaz je u toku!Osećate - intenzivnije je nego ikada... Sa jedne strane - duhovno-energetski proces (uzlaz Duha), a uz njega fizičko-prirodni (približavanje precesije i prolazak kroz fotonski pojas) te društvena zbivanja (tempiranje objave vanzemaljskog prisustva na Zemlji) čini jedinstvenim ovu fazu razvoja na Zemlji.Osećate, radijacija je sve veća. Talasi svetla, snopovi koji se vide i tokom noći - velike količine energije se povećano i pojačano spuštaju na Zemlju i to svi osećamo: uzlazi Zemlja, sve i svi na njoj. Poplave, potresi, uragani ... bilo na površini planete na kojoj živimo, bilo u nama - imaju samo jednu funkciju... a to je čišćenje i oslobađanje svega nepotrebnog da bi smo, u nivoe i dimenzije Svetla, putovali lakši. Stoga je žestoko jer otpadaju najteži, najmračniji i najdublji zaostali blokovi. Pre nije bilo šanse da na oslobađanje, na površinu, izrone ovako duboki obrasci, tj složeni paketi.

Oni koji rade na Sebi, tj svojom svešću, mnogo su napravili u tom procesu, ali sada ne treba da se čude ako ih drma nešto što su mislili da su već davno iscelili ili nešto novo što se sada ispoljava, a da nisu imali ni pojma da to postoji u njima. Kao što znamo, centralno galaktičko Sunce emituje silnu količinu energije (talase, snopove svetla); naše sunce reaguje erupcijama, a na Zemlji radijaciju osećamo raznoliko. Globalno, kroz suše i navedene procese promena - nestanak vremena, "čudnu" atmosferu u vazduhu, klimu, vetrove, vode ... na Ličnom planu, odmotavaju nam se sećanja iz DNK i bistri se kristalna struktura tela: dakle, žestoko nam je.

Multidimenzionalnost prestaje da bude koncept - osećamo je kao stvarnost. Ako istovremeno osećate, banalno, da ne možete da jedete, pa ste u trenutku abnormalno gladni ili istovremeno osećate više stvarnosti - to je to. Ovo sa više stvarnosti: ključ je u fokusu. Ako ste primetili, manifestacije su momentalne - na tren vam se čini da ste raspadnuti, da vam je um raspadnut, ali ako se naterate na neki rad, koncentracija postane momentalna i maksimalna. Ovde je VOLJA rešenje - ako vas drma, a trebate da se saberete i radite nešto, VOLJA.. i polako, vraćajte se voljno na zadatak i pomalo. Uz to, kolektivno i lično se, oslobađaju najčvršći spojevi. Dakle, u redu je ako ste već ranije sa sobom rešili ove i one obrasce: sada izranjaju korenski uzroci, zato deluje zahtevnije nego ikada.

No, zračenje snage je toliko da se sve raspetljava u sekundi. Podsećamo, BELA SVETLOST je trenutno najjače vozilo u visine. Udišite je u telo i pustite je da čisti i radi svoje. Društveno, kao što znate, čeka se datum tj trenutak objavljivanja vanzemaljskih vrsta zemaljskima. Istina, Olimpijada je zaista lepa pozornica za ovakvo predstavljanje. Naši timovi rade na Kontaktu i šaljemo ujedinjene poruke da je čovečanstvo spremno za Bliski Susret Svetlosne Vrste. Suština je, dinamično je, to znamo, i tim više je ključ održati SEBE U CENTRU.

Počeće dinamična zbivanja, a kako se multidimenzionalnost realizuje, to može delovati intenzivno. Dimenzije se prožimaju, psihičke moći razvijaju i nevidljivo postaje vidljivo. Glavna prepreka je strah: moguće da ga osetite jer je sve nepoznato. Jedino je važno samo osetiti strah, a ne uplašiti se - znači, biti SVESTAN procesa i DAHOM VRAĆATI FOKUS. Pri susretu sa nepoznatim oblicima u vazduhu, bićima i energijama oko sebe, uvek ih proveravajte svetlošću: blagoslovite ih ružičastozlatnom svetlosti ljubavi srca i po reakciji ćete znati koje je prirode vibracija. Dizanjem u svetlost i ostankom u miru ste sigurni, koliko god intenzivno bilo.

Istovremeno, webom kruže reklame o tome da je dobro imati spakovane torbe za preživljavanje. Nije. Nužno je imati SPREMAN DUH. Proces Uzlaza je prvenstveno duhovni proces. Naravno, prati ga praksa i društvena zbivanja - zato što prirodna pretpostavka ovog procesa (spomenuta nova energija) omogućava novu, sazrelu Stvarnost: onu u kojoj stvaramo - društvo utemeljeno na razumevanju, prihvatanju i voljenju različitosti, svetlost i zvuk kao pogonsku energiju, te sistem utemeljen u prirodnoj hijerarhiji duše i duha. Svojevrstan Raj na Zemlji - da bismo ga ostvarili, prvo treba krenuti od sebe, preuzeti odgovornost za svoju vibraciju. Dakle, zbunjenost, strah, čudna stanja tela i duha (od fizičke preosetljivosti i umora, razdražljivosti i "ludila" do briljantnih stanja uvida) - osveštavajte DAHOM, a sa ciljem povrataka u MIR. U tom stanju - uvek ste "spašeni".

Kad smo kod SPASA i pomenutih kofera... stalno se ponavljaju informacije da smo SIGURNI I SPAŠENI. One ne znače da trebamo da sedimo besposleno, nego da smo sigurni u smislu da otpustimo paniku. Bez obzira što ne znamo tačan scenario, opustite se, jer smo sigurni. Kad smo istraživali trenutnu poziciju planete X (tzv. Nibiru, mada bića sa planete kažu da se ne zove Nibiru nego Helis) ustanovili smo da nam je prijateljska i ponovila se informacija o bezbednosti. Istina je, ona se tokom avgusta i septembra najviše približava zemljinoj auri, ali... sve je ok, kažu naši svetlosni galaktički.

Nebo iznad Zemlje je puno brodova - letelice se čak vide noću.Sigurni smo. Ne zato što će nas neko spasiti, nego zato što nas spašava naša Svest: (a već nas je spasio naš Duh): zahvaljujući tome imamo svest o procesima u nama i oko nas i zahvaljujući tome ćemo čuti svoju intuiciju koja će nas voditi gde je najsigurnije.

Zapamtite, mnogi od nas dolaze iz budućnosti: ovu stvarnost smo stvorili, pa verujemo svojoj kreaciji. Stvorili smo najbolje i najlepše za Sebe i nastavimo tako i dalje za Svet, jer sada mislima stvaramo najjače nego ikada !

Zato, mislimo i udišimo Svetlost, Radost, Ljubav.


Preuzeto sa: www.elementi.hr - veliko hvala za ovaj divan tekst :)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.