REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

понедељак, 29. април 2013.

Podsetnik ♥Nakon što se sa 3 seanse pokrene proces isceljenja ili vraćanja u ravnotežu,  nastupa određena reakcija, prijatna ili neprijatna. Reakcija može biti takva, da se ispoljavaju simptomi problema zbog kojih ste se i odlučili za isceljivanje.
Ako ste neko, ko je imao česte glavobolje onda se to može ispoljiti kao reakcija. Ako ste potisnuli mnogo tuge, možete se probuditi jedno jutro i isplakati se.  To je zbog toga, što proces isceljivanja podrazumeva, otpuštanje emocija koje ste tokom života potisnuli.

Vaše ćelije pamte sve što vas je bolelo, kao i sve što ste doživeli i potisnuli. U ovom procesu se događa da se tih "zapisa" oslobađate, otpuštate i sve mora da "prođe" kroz vas, da bi otišlo zauvek. Zbog toga se i kaže da nema istinskog isceljivanja bez čišćenja.

Emocije koje smo potisnuli, kao i negativni načini razmišljanja i stavovi koje zauzimamo tokom života predstavljaju blokade u našem energetskom telu, koje onemogućavaju energiju da nesmetano teče.

Mogli bi ovaj proces uporediti sa "velikim spremanjem": Kada nastane nered u našim ormarima, počinje tako što prvo izbacimo sve i onda krenemo da razvrstavamo, odvajamo ono što smo iznosili i  što nam više nije od koristi...ostatak složimo, vratimo na svoje mesto. Potrebno je malo ili malo više vremena (kako kome) da ponovo nastane red. :)


Neki klijenti očekuju da će, nakon 3 seanse isceljivanja, odmah biti dobro (što naravno nije isključeno) i često se odmah razočaraju, ako ne bude onako - kako su očekivali.
Takvi ljudi, u tom trenutku, zbog nerazumevanja na koji način teče proces isceljenja, svojim stavom i negativnim mislima počinju da utiču na proces, da ga ometaju.
Često se događa, da najpre mora da dođe do promena na nekim drugim nivoima, tamo gde se ustvari krije uzrok, da bi tek kasnije nestao fizički problem, koji je odraz ili posledica. Jako je važno da budete toga svesni.

Ukratko, potrebno je ući u proces bez ikakvih očekivanja i prepustiti se procesu isceljivanja sa poverenjem.
Poverenjem i prihvatanjem svesno UČESTVUJEMO i dajemo podršku sopstvenom isceljivanju.

I to objašnjava citat iz knjige "Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje" dr.Erica Pearla koji glasi:

 "Ako imate sreće, vaše isceljenje će doći u obliku kakav očekujete.
   A ako zaista imate sreće, vaše isceljenje će doći u obliku kakav niste ni sanjali - onakvom, kakav je   univerzum isplanirao za Vas !"Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.