REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

субота, 25. јануар 2014.

REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®


U duhu novog doba, sklada nauke i duhovnosti, početkom devedesetih godina prošlog veka, pojavila se jedna nova izuzetna isceljujuća metoda – Rekonekcija. Veoma brzo proširila se po svetu privukavši veliku pažnju javnosti, naučnih krugova, medicinskih radnika, lekara tradicionalne medicine i laika. Rekonektivno isceljenje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva. Zvuči kao preterivanje?

Istinitost ovih tvrdnji ne potvrđuje samo bogato iskustvo njenog autora, dr Erica Pearla, već i mnogobrojna naučna istraživanja rađena na institutima i univerzitetima u SAD-u, kao i iskustva ogromnog broja praktičara širom sveta. Dr Pearl je vodio jednu od najuspešnijih ordinacija za kiropraktiku u Los Anđelesu kada je primetio da mu se spontano javljaju snažne senzacije na dlanovima tokom tretmana pacijenata. Budući da je veoma racionalan I da nije sklon mistifikaciji, nije na ovo obraćao posebnu pažnju sve dok se nisu počela dešavati prosto čudesna isceljenja praćena pojavom sitnih plikova na dlanovima. Primetivši da se sa udaljavanjem njegovih dlanova od tela pacijenta efekat pojačava, počeo je da kruži dlanovima iznad tela pacijenata nakon svakog kiropraktičarskog tretmana. Razne bolesti, simptomi i tegobe, povlačili su se nakon 1–3 seanse. Posle gotovo godinu dana ovakvog rada, došlo je do snažnog pojačavanja ove isceljujuće energije, isceljena je osoba sa veoma teškim telesnim deformitetima.
U toku samo jedne seanse nestali su deformiteti uzrokovani porođajnom traumom, uz vrlo neobične telesne reakcije pacijenta tokom tretmana! Nakon pojavljivanja ovog pacijenta u jednoj TV emisiji, šira javnost je saznala za čudesni dar dr. Erica Pearla.

Energija koja se javlja tokom seanse, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave.
Prema mnogim istraživanjima, visoke frekvencije ove energije nisu do sada registrovane na Zemlji. Iako je izuzetno snažna – kada bi je uporedili sa toplotnom energijom, njena temperatura bi prelazila 300 stepeni Celzijusa – nema neprijatnih reakcija, a za razliku od elektromagnetnih energija, pojačava se sa udaljavanjem od izvora zračenja.
Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, mentalnom, emocionalnom, vitalnom i fizičkom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

Ovakvi rezultati privukli su veliku medijsku pažnju u Americi i svetu, pa se dr Eric Pearl pojavljivao u mnogim TV emisijama. Držao je predavanja i demonstracije na klinikama i univerzitetima, u prepunoj sali Medison skver gardena, bio pozvan da govori u UN-u…
Primetio je, takođe, još jednu interesantnu pojavu; mnogi sa kojima bi dolazio u kontakt, bilo lično ili preko elektronskih, čak i štampanih medija, iskusili bi neobične senzacije na dlanovima, a neki doživeli i isceljenje. Na neobjašnjiv način, trajno bi se povezivali sa ovom isceljujućom energijom i, u određenoj meri, mogli da je koriste.
Upravo to je podstaklo dr Pearla da počne da drži seminare i sa uspehom prenosi na druge ovu sposobnost, do sada na preko 40.000 ljudi.

Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta Rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene koje sa sobom nosi ponovno povezivanje sa celinom.

Tri polučasovne seanse pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom. Ovo je budućnost isceljenja u koju smo zakoračili već sada.

Rekonektivno isceljivanje® je najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji. Začudujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Ovde je moć više inteligencije na delu. Iscelitelj je tu da se napravi spona, da se ponovo uspostavi harmonija izmedu Čoveka i Univerzuma.
Brojna su dokumentovana lečenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema.

Rekonekcija® (Lična rekonekcija) aktivira povezivanje DNK lanaca.To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima. Obavlja je ovlašćeni praktičar Rekonekcije® trećeg stepena. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu, povećava naše potencijale i često izaziva velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju.


                       Rekonektivno isceljivanje®


Pri Rekonektivnom isceljivanju® nema fizičkog dodira ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da postupak diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme trajanja seanse, ali sva su prijatna. Ove frekvencije koje su inicirane za vreme isceljivanja, nastavljaju da deluju i pošto su seanse završene, dokle god je to potrebno organizmu klijenta. Savetuje se da se preliminarno zakažu tri seanse u razmaku ne većem od nedelju dana. Obično se posle treće jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena.

Priprema za seansu Rekonektivnog isceljivanja:

Odeća: Obucite komotnu odeću. Za vreme seanse ćete ležati na leđima,izuveni.

Mirisi: Pre seanse izbegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata koji imaju miris.

Nakit: Za Rekonekciju® i Rekonektivno isceljivanje® možete da zadržite nakit, ako je udoban.

Stanje svesti: Bićete zamoljeni da za vreme seanse legnete na ledja i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namenjen od Boga/Ljubavi/Univerzuma da dobijete upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

Vreme: Rekonektivno isceljivanje® traje 30 min.i preporučuju se 3 seanse u roku od 3 dana ili da razmak između dve seanse ne bude veći od nedelju dana.

                    Rekonekcija® (Lična rekonekcija)

Za razliku od Rekonektivnog isceljivanja®, Rekonekcija® (Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće. Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom. Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške slično antivirus programu, u nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje.

Rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa Univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice,umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji,stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju,stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav, u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.

Rekonekcija® je specifičan proces koji se odvija u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaše meridijalne (aksiotolanlne) linije i DNK lanci biti stimulisani da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete, zvezda, Univerzuma. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale.

On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

 * Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
 * Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
 * Da se oslobodite straha i osećaja krivice.
 * Da se oslobodite strahova
 * Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji.
 * Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
 * Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku .
 * Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
 * Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.

Preporučuje se da za ovaj proces odaberete vreme kada ne bi trebalo da imate stresne situacije u periodu između ove dve seanse.

Prva seansa vas ostavlja u "stanju otvorenosti" koje je potrebno da bi se proces dovršio. U tom periodu ćete biti vrlo ranjivi.

Za vreme druge seanse ćete biti zatvoreni, potpuno povezani i spremni da živite svesni smisla svoga života! Rekonekcija® je često iskustvo koje menja život.


Rekonekcija® se obavlja u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati, u trajanju od oko 30 - 45 min.

Kontakt: Snežana Latinović 065 84 30 117 ili 0230 435 176
Možete pozvati svakog dana između 13h i 20h bez ikakve obaveze.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.