REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

среда, 25. јун 2014.

Oslobadjanje od patnje



Ima mnogo ljudi, koji svoje stanje, izmedju ostalog i zdravstveno, doživljavaju kao neophodnost i da je to sve potrebno, da se dogadja na baš takav način jer smatraju da je to zbog karme. Razmišljaju, da ako bi posegnuli za nekim načinom isceljivanja onda je to pogrešno i da se time remeti njihova karmička lekcija.

Povodom ove teme Dr.Eric Pearl u svojoj knjizi "Solomon govori o rekonektovanju sopstvenog života" kaže:

"Oni, koji dolaze kod tebe ili idu kod nekog drugog, ko može da im pomogne, da poboljšaju svoj život u tom trenutku se zapravo i bave svojom karmom. Drugim rečima, neko ko dolazi kod tebe na isceljivanje, bavi se svojom karmom. On je nešto preduzeo, da bi je nadvladao. Ti, kao iscelitelj, nećeš sprečiti efekte karme na tom nivou. Ali, za one ljude, za koje je deo karmičkog procesa, da savladaju strah u svom životu ili za one koji imaju neku bolest sa kojom treba da se izbore, to što traže one koji mogu da im "otvore vrata" ka isceljenju predstavlja deo njihovog karmičkog procesa. Oni na taj način napreduju na svojoj stazi. Ti si, kao iscelitelj, deo tog procesa njihovog posezanja i traženja.
Nije dovoljno samo posmatrati nekoga kako se davi a ne pružiti mu ruku."




Šta se dogadja prilikom Rekonektivnog isceljivanja izmedju praktičara i klijenta, on dalje kaže u svojoj knjizi:


"Objasniti isceljivanje je veoma komplikovano zato što postoje dva partnera u procesu isceljivanja.Postoji jedan partner i to si ti - terapeut iscelitelj. Druga osoba koju ćemo nazvati pacijentom ili klijentom, koja dolazi da bi bila isceljena. Ako se klijent nalazi na vibracionom nivou koji neće dozvoliti energiji da prodre u njegov život, onda ne postoji ništa što može da ga isceli. Njegov proces je zatvoren. To je njegov proces isceljivanja, koliko i tvoj.Ti moraš da imaš partnera da bi isceljivao. To nije jednostavno jednostrano: "Evo, dodji u moju svetlost - ja ću te isceliti." To ne funkcioniše tako. To je tu da bi otvorilo njegov život.
Ako on dozvoli da se njegov život otvori, onda "muzika" može da se čuje. Ali proces za mnoge ljude koji imaju neku bolset se sastoji od toga da dopuste sebi i da budu otvoreni da bi "čuli muziku".

Potrebno je da prodju kroz taj proces. Mi ne možemo da poštedimo ljude bola i teškoća koje će ih zadesiti zato što je to sve deo njihovog procesa učenja. Kada dodju do tačke kad počnu da veruju, da će dopustiti sebi da budu isceljeni,tada se ti kao iscelitelj pojavljuješ. Ti se povezuješ sa tom njihovom spremnošću, da menjaju svoj život. Oni su došli do tačke kad su spremni i otvoreni za promenu. Do te tačke je veoma teško doći. Potrebno je mnogo ispitivati svoju dušu, pogotovo kad se neko susreo sa bolešću koja ga onesposobljava u životu.
Dakle. tu se radi o partnerskom odnosu. Ako obe harmonije nisu u ritmu, ne može da se uspostavi celina.

Ima mnogo ljudi koji dolaze kod tebe koji i dalje veoma mnogo žele da pate.Patnja je deo njihovog postojanja.Tvoja sila traži od njih da odbace tu svoju "ljubavnu vezu" za patnjom. Za neke ljude je veoma teško da to izbace iz svog života. Oni su jednostavno takvi. To je ono što oni jesu.

Veoma je teško shvatiti, da je nekim ljudima potrebno da pate, da bi učili, pa tako, svoju patnju doživljavaju kao kaznu umesto kao priliku.

Tvoje energije teku zahvaljujući protoku tvoje urodjene životne sile. Ti treba da uskladiš sebe sa svojom okolinom i sa ljudima sa kojima radiš. Tvoja sila je onoliko jaka koliki je nivo prihvatanja pacijenta ili klijenta sa kojim radiš. To znači, da tvoja energija može da prodje samo onoliko koliko ta osoba dozvoljava da ona udje u njen život."

Na osnovu znanja koje nam je preneo dr.Eric Pearl a naročito iz svog višegodišnjeg iskustva mogu da izvedem sledeći zaključak:

Svaka osoba koja je prošla Rekonektivno isceljivanje je imala odredjeni rezultat u odnosu na to koliko je bila spremna i otvorena za promenu u svom životu.
Najveću promenu i radost su osetili oni koji su došli sa otvorenim srcem i koji su bili u stanju da prihvate promene, kako zdravstvene, tako i u svim oblastima njihovog života. Oni su svojim poverenjem i prihvatanjem ovog čudesnog procesa isceljivanja, omogućili promene u svom životu - na obostranu radost, njihovu ali i moju!

O njihovim iskustvima možete pročitati na sledećem linku:


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.